Rainbow kollekció

6.000 Ft

Szivárvány, színek, illatok… mi kellhet még, hogy feldobd a napodat? A Rose Goild Rainbow kollekciója színt visz a mindennapokba.

A Rose Goildnál hiszünk abban, hogy nem csupán az illatoknak, hanem a színeknek is nagyon fontos szerepe van az életünkben, hozzájárul jóllétünkhöz és nagyban befolyásolja a hangulatunkat!

Cikkszám: ROSEGKO001 Kategória:

Púderrózsaszín: a nőiesség, a bizalom, a szerelem és a feltétlen szeretet színe szinte minden kultúrában. Kevesen tudják, hogy a rózsaszínnek remek stresszoldó hatása van. Segítségünkre van akkor is, ha egy új gondolkodásmódot kell kialakítanunk, vagy ha a kreativitásunkat kell bevetni egy feladat megoldásához.

Levendulalila:a mértékletesség, a fejlődés és változás színe; a két véglet közötti egyensúly megtalálásában segít bennünket. Kifejezetten hasznos ezt a színt választanunk, hogy ha szív és ész harmóniáját keressük az életünkben.

Mélykék: a kék szín a kommunikáció színe; az önkifejezéshez és őszinteséghez kapcsolható. Emellett az égbolt és a tenger mélységes kékje az intellektus és a transzcendencia szimbóluma is.

Mentazöld: testet-lelket- szellemet nyugtató hatása kiemelkedő emellett a tavasz, a növekedés, a természet és a megújulás színe. Ha egy békét, harmóniát adó keveréket készítünk, akkor mindenképp ezt a csodás zöld üveget válasszuk hozzá!

Napsárga: ez a napsugaras szín azonnal jókedvet csempész az életünkben, emellett javítja a koncentrációt,hiszen már maga a szín aktivizálja az agyunk vizuális központját! Javaslatunk: koncentrációt segítő keverék használata ebből az üvegből!

Meggypiros: igazi energiabomba ez a szín. Szabályozza testünk adrenalin-termelését, megemeli a pulzusszámot, így segít megadni azt a plusz löketet, ami a céljaink eléréséhez szükséges. Ha kell egy kis plusz önbizalom, akkor mindenképp a pirosat válaszd!

Az üvegcsék pasztell árnyalatú, 2 db roll on (üveggolyóval), 2 db pipettás és 2 db spray szórófejjel van ellátva. Tökéletes megoldás mindenki számára, aki egyedi üvegben, saját receptúra alapján készített illóolaj keverékeket szeretne használni.

*A kollekcióhoz illő egyedi doboz kiváló azok számára, akik nem csak saját maguknak szeretnék ezeket a különleges üvegeket, hanem új vagy régi tagjaiknak meglepetésként küldeni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button