Metallic trio

4.000 Ft

A vagányság és extravagancia hármasa, mely nem csupán a külsejét tekintve különleges! A kupak egy csodálatos ásvány golyót rejt magába, így amikor csak akarod, akkor a varázslatos illóolajok mellett az ásványok jótékony hatását is a bőrödön érezheted.

  Cikkszám: ROSEGKO003 Kategória:

  A kollekció darabjai:

  • Metallic Gold roll-on tigrisszemmel; erről a mély aranybarna ásványról úgy tartják, hogy jótékonyan serkenti az agyi aktivitást, kiegyensúlyozza az idegrendszert és segít a nehéz döntések meghozásában és erősíti a bennünk lévő kreativitást. A 12 mesterkristály egyike, melyet a napfonat csakra ásványának tartanak.
  • Metallic Rosegold roll-on rózsakvarccal; a rózsakvarc az egyik legismertebb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. Finom rezgése miatt a szívcsakra egyik köve, a szeretet és a megbocsátás energiáit közvetíti tulajdonosa felé. Segít nyitottá válni az új kapcsolatok felé, miközben erősíti az önbizalmat és az önértékelést.
  • Metallic Silver roll-on obszidiánnal; ez a mélyfekete kő az egyik legrégebben ismert ásványok közé tartozik. Régészeti leletek bizonyítják, hogy már az ókorban is használták védő amulettként, jóseszközként. Nagyon erős ásvány, felfedi az életünkben levő rendellenességek okát egyszersmind érzelmi felszabadulást okoz.

  Ezek után már csak azt kell eldöntened, hogy melyik illóolajat, melyik csodás üvegbe töltsd át, hogy mindig magaddal vihesd a számodra kedves illatot!

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  Call Now Button