Inspire kollekció

6.000 Ft

Ezt a kollekciót azoknak ajánljuk, akik szeretik az elegáns, visszafogott mégis különleges illatokat. Így már nem csak az üvegbe kerülő illatos olaj felelhet meg ennek, hanem már az üveg is jelzi, azt kibontva nem mindennapi élményben lesz részünk.

Cikkszám: ROSEGKO002 Kategória:

Inspire Bourbon

Ebben az üvegben az aranyló olaj olyan intenzíven fog csillogni az apró kis üveggyöngy díszítéssel, akár egy 20 éves bourbon.

Inspire Equal

Kiegyensúlyozott és letisztult megjelenésű roll-on üvegcse, mely csak úgy vonzza a szemet. Ajánljuk mindenkinek egy kiegyensúlyozó, harmóniát elősegítő illóolaj keverék tárolásához!

Inspire Geo

Ez a 6 ml-es roll-on üveg olyan tökéletes, akár egy ásvány geoda. Ha te is imádod a különleges illatokat, akkor képzeld el, hogy ebbe az igazán különleges alakú üvegből görgeted fel magadra.

Inspire Queen

Igazi királynői megjelenést adhatsz kedvenc keverékednek, ha az Inspire Queen üveget választod. Ez a 10 ml-es gyönyörűség ékévé válik minden pipereasztalnak. Kifejezetten ajánljuk valódi illóolajból készült parfümök tárolására!

Inspire Royal

A Royal üveg a Queen fenséges társa. Bármilyen keveréket is töltesz bele, biztos lehetsz benne, hogy ez a 6 ml-es roll-on-t könnyedén magaddal viheted bárhová. Kifejezetten ajánljuk egy lendületet és energiát adó keverék tárolására, így bármikor erőt meríthetsz általa.

Az üvegcsék roll-on (fém golyóval) fejjel vannak ellátva. Tökéletes megoldás mindenki számára, aki egyedi üvegben, saját receptúra alapján készített illóolaj keverékeket szeretne használni.

A kollekció tartalma:  

2 db 6 ml-es roll-on üvegcse, fém golyóval

1 db 8 ml-es roll-on üvegcse, fém golyóval

2 db 10 ml-es roll-on üvegcse, fém golyóval

*A kollekcióhoz illő egyedi doboz kiváló azok számára, akik nem csak saját maguknak szeretnék ezeket a különleges üvegeket, hanem új vagy régi tagjaiknak meglepetésként küldeni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button