RÓLUNK

Rosenberg-Nagy Ágota

Rose Goild megálmodója és alapítója

Szavak, amik engem jellemeznek:

Rosenberg-Nagy Ágota vagyok, a Rose Goild megálmodója, aki, ha éppen nem a különleges üvegeket, mintákat és színeket kutatja, egyezteti, jegyzeteli, akkor az Aroma Freedom Technikát honosítja meg, segítve ezzel sok-sok érzelmileg támogatásra szoruló családnak. A munkaidőn kívül pedig két gyermekemnek teljesítem kívánságait.

Rosenberg Noah

a háttérzene felelős

Noah, aki szerelembabaként látta meg a napvilágot Hollandiában, idén lép be az első X-ébe! Imádja a zenét, nagy Alan Walker fun! Dobolni és zongorázni tanul, mégis minden vágya, hogy pilóta legyen. Ha lát egy repülőt az égen, megmondja, hogy milyen típusú, az ajtajai hogyan nyílnak és még a nyitásának a hangját is tudja imitálni.

Rosenberg Lucy

a napfényes mosolyú energiabomba

Lucy, a gyönyörű szivárványbabánk, San Franciscóban csatlakozott hozzánk, jó sokat váratva magára. Még csak két és fél éves, de már a csajosodás útjára lépett. Imádja a színeket, szeret énekelni, egy igazi tánckirálynő és jelenleg fedettpályás gyurmázónak készül, előszeretettel bevonva engem koordinátor és anyagelőkészítőként.

Rosenberg Daniel

az álomtámogató dobozolótárs

Férjem, Daniel, angol földön született, jelenleg Houstonban dolgozik, de március végén végérvényesen hazajön és segít nekem a dobozok összekészítésében. Minden álmomat lelkesen támogató, Lucyimádó, Noahnak egyedi fejtörő játékokat kitaláló, sziporkázó humorú társa az életemnek immáron 12 éve.

Call Now Button