Mi is az a Bőségcsekk?

Hallottál már róla?

Ez egy erőteljes és hatékony, de annál egyszerűbb rituálé a bőség és a jólét megnyilvánulásának az életben. Ehhez az Újhold energiáját használjuk fel minden hónapban. A Bőségcsekket minden hónapban az Újhold után 24 órán belül kell létrehozni.

Miért pont Újholdkor?

Az Újhold egyfajta energikus kapuként szolgál, amelyben megnyilvánulhatnak és valóságosak lehetnek az álmaink. Ez az új kezdetek ideje, a legtökéletesebb időpont arra, hogy meghatározzuk a céljainkat, és összpontosítsunk azokra a dolgokra, amelyeket fejleszteni, ápolni vagy növelni szeretnénk életünkben. Az ötlet az, hogy az új hold energiáját felhasználva elültessünk egy kívánságmagot, és figyeljük, ahogy a holdciklus többi része alatt kivirágzik az. Ezek a csekkek rengeteg, láthatatlan módon vezethetik világunkat, amelyek sokféleképpen bontakozhatnak ki. Légy hálás az életedért, a jólétedért és bőségért. Légy nyitott a kibontakozásra.

A Bőségcsekk írása a pénzügyi bőség megteremtésének egyik módja.  Az is igaz, hogy a csekket egy kapcsolat javítására, egészség javítására vagy bármi másra is meg lehet írni, amin javítani szeretnél. A Bőségcsekk egy üres csekk az Univerzumtól. Amikor ezeket a csekkeket írod, hangold össze a szándékod a világegyetemmel, és küld üzenetet az univerzumnak és tudatalatti tudatodnak, hogy nyitott és hajlandó vagy a fogadásra.

Hogyan írj magadnak Bőségcsekket?

 1. Nyomtasd ki a csekket. (klikk a képre)
 2. Írd be a dátumot (ne feledd, ezt az Újhold után 24 órán belül meg kell írni).
 3. Gondolj egy olyan pénzösszegre, amelyet magadnak szeretnél tudni a következő hónapban. Esetleg egy olyan összeg, ami egy távolabbi cél (nyaralás, esküvő stb) eléréséhez szükséges. Válassz egy olyan összeget, amely a bőséget fejezi ki, de ugyanakkor választhatsz olyat is, amelyet valóban el tudod képzelni, hogy meg tudod szerezni a következő 30 nap során.
 4. Írd ki az összeget és a „teljes egészében kifizetve ” szöveget a kis színes mezőbe.
 5. A “KEZDEMÉNYEZETT” mezőbe írd be a teljes, hivatalos nevedet.
 6. Az emlékeztető sorba (MEMO) olyan dolgokat is írhatsz, mint a “várható jövedelem meghaladása”, “teljes kifizetés”, vagy más hasonló dolgok.
 7. Az “Univerzum” írja alá a csekket.

Adj megerősítéseket Bőségcsekk írási rituálédhoz, hogy még jobban vonzd a bőséget:

 • “Nyitott vagyok a bőségre.”
 • “Megérdemlem a jólétet.”
 • “Nyitott vagyok a bőség megnyilvánulási módjaira az életemben.”
 • “Hálás vagyok az áldásokért és a jólétért az életem során.”
 • “Hálás vagyok a bőségért az életemben, és szívesen fogadok még többet.”

Használj kristályokat, amelyek vonzzák a bőséget és a jólétet, ha hívják.

A citrin, a zöld aventurin, a tigrisszem, a jáde vagy a napkő erős jóléti kristályok.

Szólítsd meg Laksmi istennőt, aki a gazdagság és jószerencse istennője, hogy legyen jelen veled, és végezze veled együtt a jólét szertartását.

Akár bőség olajjal is megkenheted a csekket. A gyömbér, a pacsuli és a bergamott erőteljes jóléti illóolajok, amelyekkel megkenheted a Bőség csekket! Vagy cseppents rá egy cseppet az Abundance illóolajkeverékből!

Helyezd a Bőségcsekket biztonságos és szent helyre. Egy dedikált Bőség oltár tökéletes lenne.

Engedd el az irányítást arról, hogy a bőség hogyan és mikor fog áramlani rajtad. Légy nyitott, és hagyd, hogy az Univerzum gondoskodjon a részletekről.

Ha gondolod, akkor ezt az energiát a következő telihold alkalmával „felszabadíthatod”, ha szent tűzben égeted el, vagy választhatsz bármilyen más eszközt, amivel eléred ezt a felszabadítást. Győződj meg róla, hogy a hála átjárja szívedet, amikor az életedben lévő bőségre gondolsz, és mondj mély köszönetet a csekk felszabadításakor.

Vigyázz!!! A fókuszt ne a pénzszükségletre helyezd, mivel ez a hiány rezgését küldi el.

Ehelyett olyan pénzösszegre gondolj, ami növeli a jólétedet. Képzeld el, hogy már megvan ez a pénz, kapcsold be a képzeleted, használd az összes érzékedet. Láthatja, hogyan költi el a pénzt, szagolja meg, érezze a pénz textúráját, minél több részletet jelenít meg, annál jobb. Érezze magát bőségesen, és sugárzza ki ezt az érzést az univerzumba, mialatt mágnessé válsz, vonzva bármit, amire összpontosít!

LÁSD ♦ Képzeld el, hogy már kezedben tartod azt a pénzösszeget, vagy kifizeted az álomutazásod, megveszed azt a ruhát, amit már régóta szerettél volna.

SZAGOLD ♦ Lélegezd be azokat az olajokat, amelyek feltöltenek, motiválnak, szerencsét hoznak. Kinek mi… nekem az Abundance, Highest Potential, Harmony és Valor.

TAPINTSD ♦ Érezd a pénz textúráját, a csekket helyezd a pénztárcádba, hogy jobban bevonzza az odavaló bankjegyeket.

ÍZLELD ♦ Milyen íze van bőségnek? – Ningxia Red? Kávé? Nitros? Mimóza?

HALLD ♦ Hogy hangzik? Izgalom hatására a hangszalagok megfeszülnek, amitől a hangunk is magasabb lesz. Hallod ezt? Vagy esetleg egy bizonyos számot hallasz?

Érezd magad bőségben, és sugározd ki ezt az érzést az univerzumba! Válj mágnessé, bevonzva bármit, amire összpontosítasz!

Call Now Button